Kia Sportage velgen
Nieuwe velgen mat zwart gedipt.
BMW 435ix Gran Coupé
Detailing + Coating (Gyeon Q² Syncro) Complete auto gecoat inclusief velgen
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Over ons

band, banden, velg, velgen, vies, vieze, auto, motor, moter, raam, ramen, interieur, reinig, reiniging, glas coating, coat, coating, ceramic coating, 9h coating, exterieur, styling, wax, waxen, polijst, polijsten, autopoetsbedrijf, autopoetsbedrijven, noord-holland, noord, holland, alkmaar, ursem, heerhugowaard, hoorn, showroomstaat
VDT Car Care is ontstaan uit passie voor auto’s.

Ik zal mij even voorstellen… Autoliefhebber Tim van der Tuin, vanaf jongs af aan een passie voor auto’s. Auto’s poetsen doe ik al sinds 2011 als hobby. Mijn passie is om uw auto weer te laten blinken!

VDT Car Care is ontstaan uit passie voor auto’s en staat ingeschreven bij de KvK sinds Januari 2018. Wij zijn met diverse mogelijkheden in ons aanbod een complete aanbieder van professionele autoschoonmaak. Onze klanten zijn bedrijven en particulieren in heel Nederland met auto’s van het dure tot het minder dure segment. Alle auto’s op de weg moeten glimmen.

Onze werkwijze
Met ons team reinigen wij de voertuigen in onze bedrijfsgarage. In overeenstemming met u kunnen wij een vaste dag, tijd en aantal voertuigen inplannen. Tevens biedt VDT Car Care u de mogelijkheid om wekelijks, maandelijks of jaarlijks uw schoonmaakopdrachten in te roosteren.

Ons team
Onze kracht zit hem in het vakmanschap. Naast poetsers met jarenlange ervaring werken wij ook met autospuiters en plastidippers. Samen hebben wij hierdoor veel kennis in huis.

Autobedrijf VDT Car Care houdt zich onder andere bezig met het reinigen en poetsen van auto’s. Bij ons kunt u zowel uw auto van binnen als van buiten uitgebreid schoon laten maken en laten poetsen. Wij hebben alle materialen in huis om uw auto te behandelen.

 

Sinds kort is VDT Car Care de tweede vestiging van Dipmycar.nl. Vanwege de vele aanvragen uit het hele land had dipmycar.nl nodig een tweede vestiging nodig. Aangezien wij een groot netwerk hebben in de autobranche zijn wij door Dipmycar.nl benaderd hiervoor.

 

Tim van der Tuin
VDT Car Care